Even napraten…

Het concert van 17 december ligt (helaas) alweer achter ons.  Het was voor het AOK  een uitdaging om dit programma met hoogtepunten uit Lucia di Lammermoor en Mosè te brengen. Inderdaad, met volle overtuiging hebben we dit naar de Beurs gebracht en het is gelukt!
We hebben samen met de solisten  Martijn Sanders, Monique Krüs, Leonie van Rheden, Uroš Petrač, Bora Balci en Hans van der Scheur, de fluitist Domingo Chan, pianist Hans Schellevis, presentatrice  Moise Trustfull en natuurlijk dirigent Ago Verdonschot en prachtige uitvoering gegeven. Hulde voor allemaal, maar in het bijzonder voor Monique, Domingo en Hans, die samen op virtuoze wijze  de  Waanzinaria uit de Lucia ten gehore brachten.
En dat we dit alles mochten brengen voor een uitverkochte zaal gaf nog een extra dimensie aan het geheel.
Maar we kijken alweer uit naar het volgend jaar waarin we onze medewerking gaan verlenen aan het programma “Ik ben Verdi”. Een zangspektakel over het leven van Verdi, waarin veel hoogtepunten uit zijn prachtige opera-oeuvre uitgevoerd zullen worden.
Natuurlijk houden we u allen op de hoogte.