Woensdagavond 24 januari a.s. open repetitie.

(de koorfoto’s op deze pagina zijn gemaakt door Anne Meijer)

Zingende mensen zijn gelukkige mensen.

Open repetitie bij het Amsterdams Opera Koor

Houdt u van opera en wilt u weten hoe een koor een nieuw stuk instudeert? Wilt u misschien zelf ook wel eens opera zingen? Kom dan naar de open repetitie van het Amsterdams Opera Koor op woensdagavond 24 januari in de Verrijzeniskerk aan de Louis Bouwmeesterstraat 76 in Amsterdam-Slotervaart. De deuren gaan open om 19:30 uur en de repetitie begint om 20:00 uur. Rond 21:15 uur is er een pauze en de repetitie eindigt om 22:30 uur.

Op 17 december 2017 heeft het koor nog een zeer succesvol concert gegeven in de Beurs van Berlage. Vanaf januari staan koorwerken van Verdi op het repetitieprogramma voor een concert in het voorjaar van 2018.

Tijdens de open repetitie wordt u van harte uitgenodigd bij enkele stukken een gedeelte mee te zingen. In de pauze krijgt u een gratis drankje aangeboden en is er gelegenheid om met leden van het koor te praten. Misschien hebt u straks de smaak zó te pakken dat u lid wilt worden. Er is in het koor plaats voor nieuwe leden. Vooral tenoren zijn zeer welkom.

Kom in ieder geval eens luisteren naar wat er voor moois gebeurt in de Verrijzeniskerk!