Koorzangers en -zangeressen gevraagd!!

Het AOK treft voorbereidingen voor een aantal concerten, waarvoor wij dolgraag wat nieuwe leden zouden willen verwelkomen. Onderstaand meer info hierover, maar even het volgende: Onze laatste repetitie-avond is woensdag 18 juli, en we beginnen het nieuwe seizoen op woensdag 29 augustus.

Tot onze grote vreugde zijn wij door Tatiana Chevtchouk opnieuw uitgenodigd om medewerking te verlenen aan Klassiek op het Amstelveld op zaterdag 15 september 2018. Dit  prachtige evenement, dat een hele dag duurt,  wordt al een aantal jaren  herhaald met het doel vooral de jeugd bekend te maken met klassieke muziek.  Wij concerteren daar ongeveer 25 minuten en sluiten gezamenlijk af met het Noordhollands Jeugdorkest o.l.v. Dominic Seldis.

Het daaropvolgende concert staat gepland voor zaterdagavond 1 december a.s. in de Noorderkerk te Amsterdam.Ook voor 2019 staat er reeds een concert gepland  en wel op 1e paasdag 21 april in de Berliner Philharmoniker , inderdaad in Berlijn. We treden op met Chorvereinigung Spandau, orkest en solisten. Het zal een 6 daagse (bus)reis worden  van 17 t/m 22 april 2019, op basis van half pension vanaf het diner op de 1e t/m het ontbijt op de laatste reisdag. De prijs voor deze reis bedraagt € 475,00 p.p.

In juni 2019 staat een concert in Rotterdam gepland samen met het Rotterdams Opera Koor.
Hierover is verder nog niets bekend.

Alle bijzonderheden staan in de overige berichten op de homepage.
Wij vragen voor deze drie concerten zangers en zangeressen hetzij als lid, hetzij op projectbasis.
Als je een ervaren koorzanger /zangeres bent,  maar je bent niet in staat om alle reguliere repetities en concerten bij te wonen, dan is er de mogelijkheid om je aan te melden als projectlid.
Je bepaalt dan zelf aan welke concerten je wilt meewerken. Informeer bij het bestuur voor verdere gegevens.
Voorwaarde is dat je voor de betreffende concerten zoveel mogelijk repetities bijwoont. Eventuele koordagen en de generale repetities zijn verplicht.
Onze dirigent Ago Verdonschot zal een korte stemproef afnemen om te bepalen in welke stemgroep je terecht komt.
Alle repetities worden digitaal opgenomen en op google-drive gezet. Via onze website kun je met wachtwoord en inlogcode deze repetities beluisteren.  Deze optie is een grote hulp bij de zelfstudie.

Wij repeteren iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur
in de Verrijzeniskerk,
Louis Bouwmeesterstraat 76,
1065 KX Amsterdam Slotervaart.

Tramlijn 2 en buslijn 18 rijden vanaf het CS en stoppen op
de Plesmanlaan. Tramlijnen 1 en 17 komen ook vanaf CS en stoppen
bij de Joh. Huizingalaan. Bussen 64 en 19 rijden vanaf Sloterdijk
en stoppen bij het Sierplein. Vrij parkeren in de omgeving op maandag
t/m zaterdag vanaf 19.00 uur en op alle zondagen.

Voor projectleden hanteren we voor de contributie een aparte regeling.

Het rekening nummer is NL62 INGB 0004 5119 26, ten name van het Amsterdams Opera Koor.

Ledensecretariaat : Elly van Logchem tel.06-22806486 of 035-6234770.
Email: info@operakoor.nl