Najaarsconcerten 2018 en voorjaarsconcert 2019

15 september plus 1 december 2018 en 21 april 2019.

Tot onze grote vreugde zijn wij door organisatrice Tatiana Chevtchouk opnieuw uitgenodigd om medewerking te verlenen aan Klassiek op het Amstelveld   dat plaats zal vinden op zaterdag 15 september a.s. We treden ongeveer 25 minuten op   en sluiten gezamenlijk af met het Noordhollands jeugdorkest o.l.v. Dominic Seldis. Én we gaan meedoen als ‘goed voorbeeld’ voor het publiek bij een workshop op zondag 16 september, vermoedelijk in De Duif.

Noorderkerk

Ons concert in december is vastgesteld op zaterdagavond 1 december in de sfeervolle Noorderkerk. Nadere informatie over programma en solist(en) volgt.

En dan 21 april 2019.

Berliner Philharmonie

1e Paasdag, concert in de Philharmoniker in Berlijn. Een groot evenement  samen met Chorvereinigung Spandau, orkest en solisten. De koren treden gezamenlijk op. Het belooft een ware happening te worden. De reis duurt zes dagen, van 17 t/m 22 april.

Voor al deze concerten zijn (project)leden  van harte welkom.