Even slikken en weer doorgaan

We hebben de teleurstelling van het niet doorgaan van het Verdiproject verwerkt en we kunnen tot ons plezier berichten dat bestuur en artistieke leiding hard gewerkt hebben  om op de 17e juni toch te kunnen concerteren. Dus lieve lezers, schrap dit evenement  niet uit uw agenda maar kom die zondag naar de Sint Dominicuskerk , Spuistraat 12 te Amsterdam. Met solisten en vleugelbegeleider wier namen u zo spoedig mogelijk van ons hoort, geven wij daar ons eigen  Verdiconcert. Ook over aanvang,  toegangsprijs, wijze van bestellen en natuurlijk het programma berichten we u z.s.m. via deze site en onze facebookpagina.

Er zijn minstens twee goede redenen om ons concert te bezoeken, want buiten het feit dat de muziek van Giuseppe Verdi bij operaliefhebbers nog steeds top of the bill is, is ook de Dominicuskerk door zijn imposante bouw zeker een bezichtiging waard.
De Dominicuskerk is een neogotisch kerkgebouw aan de Spuistraat in Amsterdam. Zij werd als rooms-katholiekeParochiekerk van Sint-Dominicus gebouwd door Pierre Cuypers en bediend door de Dominicanen. De kerk maakt thans geen deel meer uit van de Katholieke Kerk, maar wordt gebruikt door de Dominicusgemeente en verhuurd (bron:Wikipedia).
Wij zien u graag!