Winterconcert 2018 en voorjaarsconcerten 2019

Concert data:
– 1 december 2018 Dominicuskerk,  Amsterdam
– 21 april 2019 Philharmonie Berlijn.
– voor juni 2019 zijn er plannen om samen met het Rotterdams Operakoor een concert in Rotterdam te geven. Verdere gegevens komen z.s.m.

St. Dominicuskerk, Spuistraat 12 te Amsterdam. Een Neogotische kerk, gebouwd door P.J.H. Cuypers . De bouw begon in1884 en in 1886 was de kerk gereed.

December-concert: gekozen is voor zaterdagmiddag 1 december, 16u00-17u45 in de Dominicuskerk. Zoals bekend wordt het een Rossini-programma. Behalve uit Il Viaggio a Reims zullen we ook stukken uit Maometto Secundo en La donna del Lago zingen. Hans Schellevis zal onze pianist zijn. De solisten zijn nog niet bekend. De kaarten gaan € 20 per stuk kosten (incl. consumptie). Natuurlijk houden we u op de hoogte wanneer de kaarten besteld kunnen worden en wie de solisten zullen zijn.  Maar zet de datum vast in de agenda.
We zijn heel fanatiek aan het repeteren.
Het (voorlopige) programma  ziet u hieronder delen we zo spoedig mogelijk mee.. Informatie betreffende solisten en kaartverkoop volgt z.s.m.

————————————————————————————————–

En dan 21 april 2019.

Berliner Philharmonie

1e Paasdag, concert in de Philharmoniker in Berlijn. Een groot evenement  samen met Chorvereinigung Spandau, orkest en solisten. De koren treden gezamenlijk op. Het belooft een ware happening te worden. De reis duurt zes dagen, van 17 t/m 22 april.

Voor al deze concerten zijn (project)leden  van harte welkom. (zie ook het bericht op de homepage).