Concerten 2019 en ons jubileumconcert 2020

21 april 2019.

Berliner Philharmonie

1e Paasdag, concert in de Philharmoniker in Berlijn. Een groot evenement  samen met Chorvereinigung Spandau, orkest en solisten. De koren treden gezamenlijk op. Het belooft een ware happening te worden. De reis  en duurt zes dagen, van 17 t/m 22 april. We gaan met een bus en de prijs bedraagt,  inclusie hotel en  verblijf, € 475.– p.p.
Buiten de gezamenlijke repetities is er voldoende tijd om Berlijn te ontdekken.
Wilt u aan dit speciale concert en al wat er omheen plaats vindt uw medewerking verlenen,
stuur een mailtje aan info@operakoor.nl en u krijgt alle informatie.
Voor juni 2019 staat er nog een concert samen met het Rotterdams Operakoor op stapel. Bijzonderheden komen nog

En dan 2020, het 70-jarig  bestaan van ons Amsterdams Opera Koor!
Een gebeurtenis die zeker het vieren waard is. We kunnen  nu al berichten dat dit feest  echt gevierd zal worden. We gaan de complete opera Aida uitvoeren, in concertante vorm met orkest en solisten en jawel, in de Grote Zaal van het Concertgebouw in ons eigen Amsterdam.
De datum: zondagmiddag 7 juni 2020.

Nieuwe leden en projectleden zijn van harte welkom.