Concerten 2019 en ons jubileumconcert 2020.

 

 21 april 2019.

Berliner Philharmonie

1e Paasdag, concert in de Philharmoniker in Berlijn. Een groot evenement  samen met Chorvereinigung Spandau, orkest en solisten. De koren treden gezamenlijk op. Het belooft een ware happening te worden. Het is niet meer mogelijk om zich voor dit evenement als projectlid aan te melden.

In juni 2019 staat een concert in Rotterdam gepland samen met het Rotterdams Opera Koor.
Informatie hierover komt zo spoedig mogelijk.

En dan 2020, het 70-jarig  bestaan van ons Amsterdams Opera Koor!
Een gebeurtenis die zeker het vieren waard is. We kunnen  nu al berichten dat dit feest  echt gevierd zal worden. We gaan de complete opera Aida uitvoeren, in concertante vorm met orkest en solisten en jawel, in de Grote Zaal van het Concertgebouw in ons eigen Amsterdam.
De datum: zondagmiddag 7 juni 2020.
Voor dit concert  zijn nieuwe leden en projectleden van harte welkom.