Concerten 2019 en ons jubileumconcert 2020.

21 april 2019.

Berliner Philharmonie

1e Paasdag, concert in de Philharmoniker in Berlijn. Een groot evenement  samen met Chorvereinigung Spandau, orkest en solisten. De koren treden gezamenlijk op. Het belooft een ware happening te worden. Het is niet meer mogelijk om zich voor dit evenement als projectlid aan te melden.

Op woensdag 8 mei is iedereen die van opera en zingen houdt weer welkom op onze open repetitie-avond. De repetities is van 20.00 uur tot 22.30 uur met met een pauze van ca. 20 minuten, maar als u wilt komen, dan graag 15 minuten van tevoren, zodat wij u iets over ons koor kunnen vertellen en de bladmuziek kunnen uitreiken. De koffie staat klaar.

Begin staat een concert in Rotterdam gepland samen met het Rotterdams Opera Koor.
Informatie hierover komt zo spoedig mogelijk.

Op zondagmiddag 1 december ons jaarlijks concert, weer in de Dominicuskerk in de Spuistraat in
Amsterdam.

Heel wat informatie, maar we hopen dat u op een of meer van onze concerten aanwezig kunt zijn. En zoals gezegd: we houden u op de hoogte.

En dan 2020, het 70-jarig  bestaan van ons Amsterdams Opera Koor!
Een gebeurtenis die zeker het vieren waard is. We kunnen  nu al berichten dat dit feest  echt gevierd zal worden. We gaan de complete opera Aida uitvoeren, in concertante vorm met orkest en solisten en jawel, in de Grote Zaal van het Concertgebouw in ons eigen Amsterdam.
De datum: zondagmiddag 7 juni 2020.
Voor dit concert  zijn nieuwe leden en projectleden van harte welkom.