Wij zoeken sponsoren voor 2020!

Zondagmiddag 7 juni 2020 vieren we ons 70-jarig bestaan met een concertante uitvoering van de opera Aida van Giuseppe Verdi in de Grote Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.
Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van dit feest, dat naar we hopen een eclatant succes zal worden.
Natuurlijk zit er een “maar” aan dit verhaal. Om dit alles mogelijk te maken zoeken we particulieren en bedrijven die dit grote evenement willen sponsoren. Daartoe hebben we een bankrekening geopend.

NL 92 INGB 0006014110

t.n.v. Amsterdams Operakoor

o.v.v. JUBILEUMCONCERT 2020

De termen sponsoren en sponsoring zijn echter begrippen die meer mogelijkheden bieden dan alleen geld doneren.

We stellen ons voor dat er particulieren en bedrijven zijn die het AOK  op andere manieren willen steunen. Denk aan giften in natura. Bijvoorbeeld bloemen voor de solisten, bloemversiering van zaal en podium of corsages voor de koorleden.
Ook zijn er mogelijkheden om de flyers, advertenties, reclamemateriaal, audio- of video-opnames, programmaboekjes of partituren te financieren, desgewenst met logo en/of naamsvermelding van de gever.
Naast een symfonieorkest speelt in de opera ook een Banda mee. Voor de Triomfmars zijn er extra musici nodig met de speciale As-trompetten.
En last but not least: we hebben zeven solisten nodig voor de zeven zware maar prachtige rollen:

• Aida, een Ethiopische prinses en slavin van Amneris – sopraan
  • Radames, kapitein van de wacht – tenor
  • De farao van Egypte – bas
  • Amneris, dochter van de farao – mezzosopraan
  • Amonasro, koning van Ethiopië – bariton
  • Ramfis, hogepriester – bas
  • Een boodschapper – tenor

U, lezer, zult begrijpen dat het kostenplaatje  voor dit concert behoorlijk hoog is, en dat we er alles aan doen om er een sluitende begroting van te maken. Ook onze leden dragen hier op alle mogelijke manieren hun steentje aan bij.
Wat zeker is: alle giften zijn meegenomen. Het spreekwoord zegt: Vele kleintjes maken een grote. We hebben dus heel veel kleintjes nodig om die grote te maken.

Voor meer info kunt u  Marja ter Voort, mobiel 0652306991, benaderen.

Commissie 2020