Aanbeveling

Al geruime tijd  heeft ons koor een Comité van Aanbeveling, waarin ook Nicolas Mansfield, directeur van de Nederlands Reisopera, zitting heeft genomen.
Wij zijn zeer verheugd dat hij de moeite heeft genomen om, middels onderstaand schrijven, ons
koor aan te bevelen aan u allen, lezers van deze pagina.

Het Amsterdams Opera Koor is meer dan een koor alleen. Het is een begrip. Al decennia lang komen zangers uit alle delen van de stad en de regio wekelijks bij elkaar om bekende en ook minder bekende koren uit opera’s te zingen. Het was mij een grote eer een paar jaar dirigent te mogen zijn van het koor, en met liefde neem ik momenteel zitting in hun comité van aanbeveling.

Ik aarzel geen moment het koor aan te bevelen aan iedereen die van opera houdt. Onder de gepassioneerde leiding van hun dirigent, Ago Verdonschot, geeft het koor jaarlijks meerdere concerten op toplocaties, zoals het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.

Samen zingen is een groot genot. Samen de mooiste delen uit het operarepertoire zingen is een groot geschenk. Je hoeft geen geoefende zanger of zangeres te zijn om lid te zijn van het Amsterdams Opera Koor. Het is werkelijk voor iedereen, en daarom beveel ik het koor van harte aan.

Nicolas Mansfield

Directeur Nederlandse Reisopera

Wilt u de de namen van het hele comité bezien, klik dan hier.