Concerten 2019, open repetitie op woensdag 8 mei a.s. en ons jubileumconcert 2020.

Op woensdag 8 mei

is iedereen die van opera en zingen houdt weer welkom op onze open repetitie-avond. De repetitie is van 20.00 uur tot 22.30 uur met een pauze van ca. 20 minuten, maar als u wilt komen, dan graag 15 minuten van tevoren, zodat wij voor aanvang voldoende tijd hebben om u iets over ons koor  te kunnen vertellen.  De koffie staat klaar.

Adres: de Verrijzeniskerk,
Louis Bouwmeesterstraat 76,
1065 KX Amsterdam Slotervaart.

Vrij parkeren in de omgeving op maandag t/m zaterdag vanaf 19.00 uur en op alle zondagen.
Openbaar vervoer: Tram lijn 2 stopt op de Plesmanlaan bij halte Heemstedestraat. Bus 18 rijdt vanaf het CS en stopt op het Sierplein. Bus 63  rijdt van station Lelylaan naar Osdorp de Aker, deze stopt bij de Hemsterhuisstraat en van Mourik Broekmanstraat. Dat is vlakbij het Sierplein.

Op zaterdagavond 15 juni

geven  we samen met het Rotterdams Opera Koor  een uniek concert in de Laurenskerk te Rotterdam. Aanvang 20.00 uur. Adres: Grotekerkplein 27, 3011GC Rotterdam.

140 koorzangers + solisten zingen de heerlijkste melodieën van o.a. Bellini, Donizetti, Puccini en Verdi.
De muzikale leiding is in handen van Ago Verdonschot, vaste dirigent van beide koren.
sopraan: Gulnara Shafigullina bariton: Ago Verdonschot piano: Susan Ball
orgel: Hayo Boerema.

Kaarten kunt u bestellen met de volgende link:

Concert Laurenskerk

N.B. indien u bovenstaande link aanklikt komt u rechtstreeks op de pagina van het Rotterdams Operakoor, waar u de kaarten kunt bestellen.

=========================================================================

Op zondagmiddag 1 december a.s.
concerteren we in de Dominicuskerk te Amsterdam.

Mooie kerk, goede akoestiek , makkelijk bereikbaar met o.v. en het wordt zeker een mooi programma, dus meer dan waard om bij te wonen.
Verdere info komt zeker zo spoedig mogelijk.

=========================================================================

En dan 2020, het 70-jarig  bestaan van ons Amsterdams Opera Koor!

Een gebeurtenis die zeker het vieren waard is. We kunnen  nu al berichten dat dit feest  echt gevierd zal worden. We gaan de complete opera Aida uitvoeren, in concertante vorm met orkest en solisten en jawel, in de Grote Zaal van het Concertgebouw in ons eigen Amsterdam.
De datum: zondagmiddag 7 juni 2020.
Voor dit concert  zijn nieuwe leden en projectleden van harte welkom. Klik hier en u vindt alle info.

Heel wat informatie, maar we hopen dat u op een of meer van onze concerten aanwezig kunt zijn. En zoals gezegd: we houden u op de hoogte.