Beginnende en gelouterde opera-solisten opgelet!! Hier een kans om in het Concertgebouw en de Doelen furore te maken

Het Amsterdams Opera Koor en het Rotterdams Operakoor staan beide onder leiding van dirigent Ago Verdonschot. Voor beide koren worden er open audities gehouden. Specifiek voor (jonge)mezzosopranen voor de rol van Enrichetta en de lage mannenstemmen van I Puritani (concert 4 januari 2020 in de Doelen Rotterdam) en (jonge) sopranen en bassen voor Aida (concert 7 juni 2020 inde Grote Zaal van het Concertgebouw Amsterdam).

De audities zullen plaats vinden op vrijdag 21 juni 2019 in Q-Factory, Atlantisplein 1, Amsterdam, tussen 10.30 en 17.30. Er is een pianist aanwezig. Ook is er een inzingruimte beschikbaar.

We vragen mezzosopranen minimaal een Bellini aria te zingen, en daarnaast nog een andere aria uit het Italiaanse opera repertoire.
We vragen bassen voor I Puritani de aria Cinta di fiori voor te bereiden, en daarnaast nog een andere aria uit het Italiaanse opera repertoire.

We vragen baritons voor I Puritani de aria Ah! Per spempre io ti perdei, met een keer de cabaletta voor te bereiden, en daarnaast nog een andere aria uit het Italiaanse opera repertoire.
We vragen sopranen en bassen voor Aida minimaal een Verdi aria te zingen, daarnaast nog een andere aria uit het Italiaanse opera repertoire.

Aanmelden, met CV, kan naar:  audities2019@gmail.com