Op weg naar ons concert een open repetitie

Open repetitie bij het Amsterdams Opera Koor

Het Amsterdams Opera Koor geeft het publiek op woensdagavond 6 november de mogelijkheid om te ervaren hoe het instuderen van muziekstukken voor een concert gaat. Het koor geeft een maand later (op zondagmiddag 1 december in de Dominicuskerk) een concert met hoogtepunten uit de mooiste opera’s. Op 6 november is het samen met de dirigent volop bezig met muzikale nuancering: een proces van zoeken, proberen en afstemmen.

Die avond opent het Amsterdams Opera Koor de deuren van de Verrijzeniskerk om het publiek de kans te bieden dit proces van dichtbij mee te maken. Wie zin heeft, kan bij enkele stukken ook meezingen. Bij binnenkomst en in de pauze krijgen de bezoekers een gratis drankje aangeboden en is er gelegenheid om met de leden van het koor te praten. Er is plaats voor nieuwe leden; vooral mannen zijn zeer welkom.
Locatie: Verrijzeniskerk, Louis Bouwmeesterstraat 74, 1065 KX  Amsterdam-Slotervaart.
Deur open: 19.30 uur. Aanvang repetitie: 20.00 uur. Pauze ca. 21.15 uur. Einde: 22.15 uur.

De toegang is gratis.
Informatie: www.operakoor.nl / info@operakoor.
Elly van Logchem, secretaris