28 november 2020 in de Dominicuskerk staat gepland

Coronagevolgen.
Alle gezamenlijke activiteiten van het Amsterdams Opera Koor zijn tot nader order opgeschort. Dat betekent: geen repetities, geen koordagen, geen jubileumreceptie en geen jubileumconcert. De leden kunnen hun vaardigheden op peil houden door instructiefilmpjes die de dirigent voor hen maakt, maar het samen bouwen aan een mooie uitvoering van een concert zit er voorlopig niet in. De enige troost is dat we niet het enige koor zijn dat getroffen is door deze maatregelen én dat ook hieraan over enige tijd weer een einde komt.
Maar bij alle narigheden blijven we optimistisch. Ons concert  dat gepland staat  op zaterdagmiddag 28 november zal, zoals het er nu uitziet, gewoon plaatsvinden in de Dominicuskerk in Amsterdam, en staat ondermeer in het thema van FAUST, de opera van Charles Gounod (1818-1893).
De opera is momenteel weer erg populair. Het is een liefdesverhaal, met daarin de duivelse en hemelse aspecten van de liefde. Iets van alle tijden en dus altijd waard om beluisterd te worden
Alle info over het complete programma, solisten, begeleider, kaartverkoop enz. volgt zo spoedig mogelijk.