Coronagevolgen: geen concert op 28 november a.s.

Coronagevolgen.
Alle gezamenlijke activiteiten van het Amsterdams Opera Koor zijn tot nadere berichten opgeschort. Dat betekent: geen repetities en geen koordagen. De leden kunnen hun vaardigheden op peil houden door instructiefilmpjes die de dirigent voor hen maakt, maar het samen bouwen aan een mooie uitvoering van een concert zit er voorlopig niet in.
Het concert dat het AOK op 28 november zou geven in de Dominicuskerk is helaas geannuleerd. De verplichting van de 1,5 meter afstand tussen de zangers maakt een optreden onwerkbaar. Daarom is besloten het concert niet door te laten gaan.
De enige troost is dat we niet het enige koor zijn dat getroffen is door deze maatregelen én dat ook hieraan over enige tijd weer een einde komt.