We zijn er weer

Ook op de flyer hebben we deze aankondiging gebruikt. Twee jaar terug hadden we niet kunnen denken dat we zo lang zouden moeten wachten op een volgend optreden van ons koor.

Maar nu we het groene licht hebben gekregen willen we zo snel mogelijk weer van ons laten horen.
Dat kan op zaterdagmiddag 27 november in de Verrijzeniskerk, de kerk waar we al jaren met veel plezier repeteren en die we als onze thuisbasis beschouwen.

We zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen. Bekende en minder bekende, maar niet minder mooie, werken van ondermeer Bellini, Gounod en Pacini.

Dit alles onder leiding van onze dirigent Ago Verdonschot, die ook als solist zal optreden.  Hans van Beelen zal ons aan de vleugel begeleiden.
Het concert begint om 15.00 uur en zal ongeveer een uur duren. De kerkzaal gaat op 14.30 uur open, zodat eenieder voldoende tijd heeft om de kaarten bij de ingang af te halen of nog te kopen.

U kunt nu reeds de kaarten ad € 5,00 p.p. bestellen via info@operakoor.nl .
Voor meer info over de wijze van bestellen klik dan hier.

We maken u erop attent dat het concert zal plaats vinden met in achtneming van de op dat moment geldende regels van het RIVM. Indien er onverhoopt een coronatoegangsbewijs nodig zou zijn informeren wij u tijdig via deze pagina.

Nog enkele huishoudelijke mededelingen:Het adres van de Verrijzeniskerk is:
Louis Bouwmeesterstraat 76,
1065 KX Amsterdam Slotervaart.
Vrij parkeren in de omgeving op maandag t/m zaterdag vanaf 19.00 uur en op alle zondagen.
.
Openbaar vervoer:
Tramlijn 2 stopt op de Plesmanlaan bij halte Heemstedestraat.

Bus 18 rijdt vanaf het CS en stopt op het Sierplein.

Bus 63 rijdt van station Lelylaan naar Osdorp de Aker, die stopt bij de Hemsterhuisstraat en van Mourik Broekmanstraat. Dat is vlakbij het Sierplein.

Wij wensen u op voorhand een heel fijne zaterdagmiddag toe.
En wilt u wat gegevens over een eventueel lidmaatschap, klik dan hier voor de pagina lid/projectlid.

AOK.-Flyer-2021-11-27-Verrijzenisconcert