Kaartverkoop

Kaartverkoop voor ons concert van  zaterdagmiddag  1 december 2018 in de Dominicuskerk te Amsterdam.

De kaarten kosten  € 20.00 per stuk, inclusief een consumptie in de pauze. Er zijn geen speciale tarieven.
Belangstellenden  kunnen kaarten reserveren door middel van  deze site, klik dan op kaartverkoop/kaarten bestellen boven in de homepage of via info@operakoor.nl onder vermelding van naam, voor wie de kaart(en) is/zijn, mailadres (indien dat anders is dan van waar de mail verstuurd wordt) en het aantal kaarten.
Wij verzoeken u de kaarten vooraf te betalen via NL92 INGB 0006014110 t.n.v. AOK Kaartverkoop.
De kaarten liggen dan voor aanvang van het concert bij de ingang van de Dominicus kerk op naam klaar. Er zijn in de kerk geen besproken plaatsen.
Natuurlijk is het ook mogelijk om de kaarten bij/via onze leden te bestellen.

N.B.

Indien u het formulier wilt gebruiken kunt u het gewenste aantal kaarten  invullen in het veld onder:

Aantal Kaarten *
€20.00  p.p. Geen pas*

Ook de velden inzake naam, adres, postcode, plaats, emailadres dienen ingevuld te worden.

Als u dat allemaal heeft gedaan en u drukt op veld “kaarten aanvragen” dan krijgt u na de bevestiging een automatisch gegenereerd mailtje in uw e-mail.

Klik hier om rechtstreeks naar het bestelformulier te gaan.