Bestelwijze kaartverkoop voor 17 december 2017

Op zondagmiddag 17 december is het dan zo ver. Ons jaarlijks concert, dat we ook deze keer uitvoeren in de prachtige Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage te Amsterdam,

Toegangskaarten à € 28 (jongeren tot 18 jaar € 10) inclusief garderobe, programma en pauzedrankje zijn te bestellen via www.beursvanberlage.com (Agenda) of rechtstreeks aan de kassa van de Beurs van Berlage, Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam (dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur). Telefonisch bestellen bij de Beurs is niet mogelijk. De kaartverkoop bij de Beurs start op 17 oktober. Vanaf woensdag 25 oktober kunnen onze leden kaarten bestellen.
Natuurlijk kunnen familie en vrienden ook bij de leden kaarten afnemen. Let wel, het zijn geen besproken plaatsen. Het concert duurt ca. 2½ uur, inclusief pauze. Aanvang: 14.00 uur. Zaal open 13.30 uur.

Bestellen via ons formulier?
Omdat de kaarten rechtstreeks via de Beurs of onze leden te verkrijgen zijn, is het voor dit concert niet mogelijk om ze via onze site te bestellen.