Kaartverkoop

Op zondagmiddag 1 december a.s. om 16.00 uur
concerteren we voor de derde keer op rij in de Dominicuskerk te Amsterdam.

De toegangsprijs voor dit concert bedraagt € 22,50 p.p., inclusief een pauzedrankje.  Er zijn in deze kerk geen besproken plaatsen.

Kaarten voor het concert kunt u bestellen door het onderstaande bestelformulier in te vullen en te versturen en het verschuldigde bedrag over te maken op:
NL92 INGB 0006 0141 10 t.n.v. Amsterdams Opera koor, met vermelding van: Concert 1 december 2019.
Zodra het bedrag op de rekening van het Amsterdams Opera Koor is bijgeschreven, is uw bestelling compleet.
Wij zorgen er dan voor dat uw kaarten een half uur voor aanvang bij de kassa van de zaal voor u klaarliggen.
Wanneer u tevens uw e-mailadres vermeldt, houden wij u op de hoogte van onze volgende concerten.

Wij danken u zeer voor uw bestelling.

Uw Naam*

Uw Adres*

Uw Postcode*

Uw Woonplaats*

Uw e-mail*

Aantal Kaarten *

€ 22,50 p.p. *

Extra opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

*is verplicht