Lid/projectlid worden

Houd je van zingen en van opera? Dan zijn wij vast het koor waar je naar op zoek bent.
Enthousiaste zangers en zangeressen kunnen bij ons altijd terecht en zijn van harte welkom. Je kunt vrijblijvend een repetitieavond bijwonen, luisterend of meteen meezingend. Wanneer je ons van te voren een berichtje stuurt, zorgen wij ervoor dat onze gastvrouw op je komst is voorbereid.

Het is praktisch wanneer je noten kunt lezen maar niet noodzakelijk, wij streven ernaar om onze leden voldoende ondersteuning te geven om een partituur te begrijpen.
We maken gebruik van oefenmuziek per stemsoort, ingezongen door solisten, zodat je ook thuis goed kunt studeren.

Als je een ervaren koorzanger  bent  maar je bent niet in staat om alle reguliere repetities en concerten bij te wonen, dan is er de mogelijkheid om je aan te melden als projectlid.
Je bepaalt dan zelf aan welke concerten je wilt meewerken. Informeer bij het bestuur voor verdere gegevens.

Wij repeteren iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur
in de Verrijzeniskerk,
Louis Bouwmeesterstraat 76,
1065 KX Amsterdam Slotervaart.

Tramlijn 2 en buslijn 18 rijden vanaf het CS en stoppen op
de Plesmanlaan. Tramlijnen 1 en 17 komen ook vanaf CS en stoppen
bij de Joh. Huizingalaan. Bussen 64 en 19 rijden vanaf Sloterdijk
en stoppen bij het Sierplein. Vrij parkeren in de omgeving op maandag
t/m zaterdag vanaf 19.00 uur en op alle zondagen.

De contributie voor leden bedraagt € 30.00 per maand, om de kosten van de bladmuziek te dekken wordt bovendien een bedrag van € 2.00 per maand gevraagd.
Voor studenten bedraagt de contributie € 15.00 per maand plus
€ 2.00 p.m. voor de bladmuziek.
Voor projectleden hanteren we voor de contributie een aparte regeling.

Het rekening nummer is NL62 INGB 0004 5119 26, ten name van het Amsterdams Opera Koor.

Ledensecretariaat : Elly van Logchem tel.06-22806486 of 035-6234770.
Email: info@operakoor.nl