Lid/projectlid

Houd je van zingen en van opera? Dan zijn wij vast het koor waar je naar op zoek bent.
Enthousiaste zangers en zangeressen kunnen bij ons altijd terecht en zijn van harte welkom. Je kunt vrijblijvend een repetitieavond bijwonen, luisterend of meteen meezingen. Wanneer je ons van te voren een berichtje stuurt, zorgen wij ervoor dat onze gastvrouw op je komst is voorbereid.

Het is praktisch wanneer je noten kunt lezen maar niet noodzakelijk, wij streven ernaar om onze leden voldoende ondersteuning te geven om een partituur te begrijpen.
De wekelijke repetities worden opgenomen en op Google-drive gezet. Via onze website kun je met wachtwoord en inlogcode deze repetities beluisteren.  Deze optie is een grote hulp bij de zelfstudie.

Ben je een ervaren koorzanger dan bestaat bij bepaalde concerten van het AOK de mogelijkheid om je aan te melden als projectlid. Je repeteert dan alleen voor dat concert mee met het koor. Na afloop van die periode houdt het lidmaatschap automatisch op. Het AOK heeft overigens niet voor alle concerten projectleden nodig en indien er wél projectleden gevraagd worden, geldt dat niet altijd voor alle stemsoorten. Wanneer het AOK projectleden zoekt, wordt dit op de website bekend gemaakt.

De contributie voor leden bedraagt € 30.00 per maand, om de kosten van de bladmuziek te dekken wordt bovendien een bedrag van € 2.00 per maand gevraagd.
Voor projectleden bedraagt de contributie ook  € 32.– per maand (inclusief bijdrage bladmuziek), zo lang als het projectlidmaatschap duurt. Het is mogelijk om aan meerdere concerten in een jaar mee te doen.

Voor studenten bedraagt de contributie € 15.00 per maand plus € 2.00 p.m. voor de bladmuziek.

Het rekening nummer is NL62 INGB 0004 5119 26, ten name van het Amsterdams Opera Koor.

Wij repeteren iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur
in de Verrijzeniskerk,
Louis Bouwmeesterstraat 76,
1065 KX Amsterdam Slotervaart.

Tramlijn 2 en buslijn 18 rijden vanaf het CS en stoppen op
de Plesmanlaan. Tramlijnen 1 en 17 komen ook vanaf CS en stoppen
bij de Joh. Huizingalaan. Bussen 64 en 19 rijden vanaf Sloterdijk
en stoppen bij het Sierplein. Vrij parkeren in de omgeving op maandag
t/m zaterdag vanaf 19.00 uur en op alle zondagen.

Ledensecretariaat : Elly van Logchem tel.06-22806486 of 035-6234770.
Email: info@operakoor.nl