CONCERTEN 2016. Kaartverkoop voor 30 april is begonnen.

Voor 2016 zijn er twee concerten bekend

• Op zaterdagmiddag 30 april

traden we op inde kerk de Duif. Medewerkenden waren de sopraan Ariana-Esmée Skverer, en onze dirigent en bariton Ago Verdonschot, en daan de vleugel  Kimball Huigens. . Het was een gevarieerd programma met onder meer werken uit de opera’s Aroldo, Macbeth, la Sonnambula, i Lituani, en Nabucco. Ten overvloede nog even alle gegevens op een rijtje:
    Aanvang 15.00 uur, zaal open om 14.30 uur. Er zijn geen besproken plaatsen. Toegangsprijzen: € 19,50, voor donateurs, 65+, CJP en stadspas € 17,50. Prijzen ziijn inclusief een consumptie.

Skverer 1

Ariane-Esmée Skverer, sopraan

pianist www.kimballhuigens.nl

pianist Kimball Huigens
www.kimballhuigens.nl

Ago Verdonschot

Ago Verdonschot,
Bariton en dirigent AOK

Onderstaand alvast een kennismaking met Ariane-Esmée.

Ariana-Esmée Skverer is geboren op 30 juni 1990 te Los Angeles, Amerika. Zij heeft een Amerikaans/Argentijnse vader en een Nederlandse moeder. Op 3 jarige leeftijd verhuisde het gezin naar Nederland.

Na een studie Communicatie Management aan de HU te Utrecht en Interieur ontwerpen aan Nimeto te Utrecht, heeft zij de vooropleiding klassiek muziektheater gevolgd aan het FHK conservatorium te Tilburg. Na de vooropleiding is zij haar studie klassiek solozang gestart, ook aan het FHK conservatorium te Tilburg waar zij zanglessen volgde bij Wilma Bierens. Het jaar daarop werd de opleiding klassiek muziektheater in Bachelor vorm in het leven geroepen door artistiek leider Edward Hoepelman, waarna zij auditie deed en werd aangenomen. Tijdens haar studie klassiek muziektheater heeft zij zangles gevolgd bij Wilma Bierens, Harry Ruijl en Edward Hoepelman. Zij heeft meerdere masterclasses gevolgd.

In 2014 heeft zij gezongen in het koor bij Opera Zuid in de productie: Die Fledermaus van J. Strauss, welke in het Engels werd uitgevoerd. Deze productie was onder leiding van Ivan Meylemans.
In 2015 nam zij haar eerste hoofdrol op zich als Gabrielle in La Vie Parisienne van J. Offenbach. Deze productie was onder leiding van Robert-Jan Kamer in samenwerking met regisseur David Prins.
In 2015 heeft zij ook haar debuut buiten de opleiding gemaakt als Adele in Die Fledermaus van J. Strauss. Dit onder leiding van Ago Verdonschot in samenwerking met regisseuse Machteld van Bronkhorst.
Naast opera en operette is zij ook met enige regelmaat te vinden in producties van Theatergroep de Kwekerij. Het betreft hier experimenteel locatie theater.