Projectleden gevraagd

Voor ons voorjaarsconcert 2023 zoeken wij projectleden in alle stemsoorten. Op het programma staan o.a. koorstukken uit de opera Idomeneo van Mozart en Orfeo ed Euridice van Von Gluck. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 16 april in de Amsterdamse Dominicuskerk, Spuistraat 12. Deelname bedraagt € 90,-. De bladmuziek krijg je digitaal toegezonden. Je kunt bij tijdige betaling vanaf 25 januari meezingen.

We repeteren elke woensdagavond van 20u00 tot 22u30 in de Verrijzeniskerk, Louis Bouwmeesterstraat 76 in Amsterdam-Slotervaart. Je mag gerekend vanaf 1 februari niet meer dan vier repetities missen om mee te kunnen zingen bij het concert. De generale op vrijdagavond 14 april is verplicht. In maart zullen we nog een koordag ( hele dag repetitie) houden, de datum is nog niet bekend. We raden je aan ook deze koordag te bezoeken.

Als je mee wilt doen, kan je je opgeven via info@operakoor.nl of bij onze secretaris Elly van Logchem, met vermelding van je actuele stemsoort én maak tegelijk het vereiste bedrag over op NL62 INGB 0004 5119 26 t.n.v Amsterdams Opera Koor. Opmerking: projectlidmaatschap voorjaar 2023. Het is mogelijk dat onze dirigent Ago Verdonschot je nog een stemtest laat doen.

Zien we je binnenkort op onze repetities? Je bent van harte welkom.