Wij namen afscheid van de Verrijzeniskerk.

Met ons concert van j.l. woensdag 19 juli 2023, namen wij feestelijk afscheid van de Verrijzeniskerk waar wij vele jaren hebben gerepeteerd. Heel leuk om te zien dat veel oud leden hierbij aanwezig waren. Na het concert werd het een drukke maar gezellige samenkomst in de ontmoetingsruimte. Met een hapje en een drankje namen wij afscheid van deze locatie. Ook deze keer was er een tombola met mooie prijzen en gingen de gelukkigen met een leuke prijs naar huis.

Wij gaan genieten van onze vakantie en beginnen weer met repeteren vanaf 6 september a.s. in De Kleine Kerk, Rijksstraatweg 129 in Duivendrecht. Nog steeds op woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur. Op 18 oktober is er een open repetitie. ( toegang gratis ). Kom daar eens een kijkje nemen en wie weet misschien wil je wel met ons meezingen. Je bent van harte welkom!