Terugblik naar 26 maart j.l. met 2 korte muziekfragmentjes.

“Muziek verbindt”. Dat was ons motto bij de voorbereidingen van ons concert. En inderdaad, muziek verbindt! Het werd met recht een feestje!

Afgelopen zondag hebben we een prachtig concert gegeven samen met Chorvereinigung Spandau. En wat hebben we genoten van het samen zingen. Zowel in de aanloop naar het concert tijdens de generale alsook tijdens de uitvoering. De twee dirigenten Ulrich Paetzhold en Ago Verdonschot, die ook  solistisch optrad, de pianisten Jake Wlsh en Ardjoena Soerjadi en soliste Claudia Patacca hebben samen met ons hun uiterste best gedaan om alles tot een mooi afwisselend geheel te smeden en ook al was het af en toe wennen (ander tempo, andere dynamiek), uiteindelijk is het een geweldige middag geworden. Met dank ook aan Quinty Trustfull die het geheel presenteerde.

Aan het slot werden we zeer verrast door het Berlijnse koor dat ons trakteerde op “Aan de Amsterdamse grachten”.  Publiek en koor konden heerlijk meedeinen als afsluiter van een geslaagd concert.