Zing mee en ervaar opera als de ware taal van de hartstocht!

Naar aanleiding van bovengenoemd concert biedt het Amsterdams Opera Koor (AOK) ervaren koorzangers de gelegenheid mee te zingen bij dit bijzondere operaconcert. Vooral tenoren zijn zeer welkom!

Voorwaarden:

• actief aanwezig zijn bij de repetities op woensdagavond van 20.00  tot 22,30 uur.
  • Idem bij de koordagen van  de zaterdagen  16 september en 2 december van 10.00 tot ca. 15.30 uur.
  • Idem bij de generale repetitie op vrijdagavond 15 december van 20.00 tot 22.30 uur.

De dirigent zal mogelijk een stemtest afnemen om te bepalen in welke stemgroep je stem het beste tot zijn recht komt.
Het is praktisch wanneer je noten kunt lezen maar niet noodzakelijk, Er wordt door de dirigent voldoende support gegeven om van de partituur te kunnen zingen.
De repetities worden digitaal opgenomen en daarna op de ledenpagina van deze site gezet.
Je kunt deze dus beluisteren wanneer het je uitkomt.

Locatie: alle repetities en beide koordagen vinden plaats in de Verrijzeniskerk, Louis Bouwmeesterstraat 74, 1065 KX te Amsterdam.

Kosten: € 45.– voor de hele periode, inclusief bladmuziek en concertmap. Voor tenoren is de prijs € 25.–. Betaling voor 30 september 2017 door overmaking op rekening NL62 INGB 0004511926 ten name van Amsterdams Opera Koor. Leden van de andere koren van onze dirigent Ago Verdonschot betalen in het kader van wederkerige vriendendienst alleen € 10.– voor de bladmuziek.
Aanmelden via e.v.logchem@compaqnet.nl, graag met vermelding van naam, adres, telefoon, e-mail, stemsoort en koor.

Bereikbaarheid  Verrijzeniskerk:
Tramlijn 2 en buslijn 18 rijden vanaf het CS en stoppen op
de Plesmanlaan. Tramlijnen 1 en 17 komen ook vanaf CS en stoppen
bij de Joh. Huizingalaan. Bussen 64 en 19 rijden vanaf Sloterdijk
en stoppen bij het Sierplein. Vrij parkeren in de omgeving op maandag
t/m zaterdag vanaf 19.00 uur alsmede op alle zondagen.