Winterconcert 2018, de kaarten kunnen besteld worden


1 december 2018 Dominicuskerk,  Amsterdam

St. Dominicuskerk, Spuistraat 12 te Amsterdam. Een Neogotische kerk, gebouwd door P.J.H. Cuypers . De bouw begon in1884 en in 1886 was de kerk gereed.

December-concert: Gekozen is voor zaterdagmiddag 1 december, 16u00-17u45 in de Dominicuskerk. Zoals bekend wordt het een Rossini-programma.  Gioachino Rossini, geboren in Pesaro Pesaro, 29 februari 1792 – en overleden in  Passy (tegenwoordig een stadsdeel van Parijs), op  13 november1868),  was een Italiaanse componist. In een periode van twintig jaar (1810-1829) componeerde hij 40 opera’s. (bron Wikipedia).  Behalve uit Il Viaggio a Reims  (1835) zullen we ook stukken uit Maometto Secundo (1820) en La donna del Lago (1819) zingen. Hans Schellevis is onze vleugelbegeleider. De solisten zijn inmiddels bekend. Een prachtig solistenkwartet, namelijk

Gulnara Shafiigullina (sopraan)

Linsey Coppens (mezzo)

 

 

 

 

 

Amand Hekkers (tenor)

Nanco de Vries (bariton)

Hans Schellevis (vleugelbegeleider)

Muziekale leiding: Ago Verdonschot (bariton en dirigent)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toegangskaarten voor dit prachtige concert kosten € 20,00, inclusief pauzedrankje. Wilt u  meer informatie klik hier om naar de pagina Kaartverkoop  te gaan of  klik hier om rechtstreeks naar het bestelformulier te gaan. Ook is het mogelijk de kaarten te kopen via de leden of per mail, info@operakoor.nl.