Nagenieten van Klassiek op het Amstelveld

Dankjewel  Tatiana Chevtchouk en alle medewerkers voor een prachtig weekend!

Het groots opgezette evenement dat op 15 en 16 september  voor de zesde keer plaatsvond op en rond het Amstelveld was een echte happening. Op de zaterdag waren er tot in de avond prachtige optredens van zeer talentvolle  jonge musici  uit binnen- en buitenland,  waaronder het Noord-Hollands jeugdorkest. Dat was ook het orkest dat ons prachtig heeft begeleid. Zondags waren er  interessante workshops voor jong  en oud. Wij zijn er trots op dat we hieraan hebben mogen meewerken. Koorliefhebbers konden de workshops van ons koor bijwonen. Deze waren een groot succes en ook ons kleine concertje samen met degenen die de workshops hadden gevolgd, werd met groot enthousiasme in een volle kerk “De Duif ” ontvangen. We werden hier op de vleugel begeleid door Susan Ball.

Ook op deze zondagavond waren koor en publiek in de Duif getuige van de wereldpremière van een artistieke muziekvideo “Do not sing to me, my beauty”, waarin film en klassieke muziek elkaar op een fantastisch mooie manier versterken. Het muziekwerk, gecomponeerd door Sergei Rachmaninov,  werd prachtig ingezongen door Laetitia Gerards, sopraan.  De video is geproduceerd door Ja Ja Filmproductions en geregiseerd  door Marieta Landkroon.