Terugblik op ons concert van 1 december 2018, een prachtig evenement

De apotheose van een zeer geslaagd concert. Publiek, solisten, pianist, dirigent en koor, alles en iedereen heeft genoten. klik snel op de link “lees meer”.

hier alvast een voorproefje  uit dat artikel
“Het Amsterdams Opera Koor is zo’n amateurkoor dat al sinds 1950 aan de weg timmert met zo’n tweehonderd uitgevoerde concerten, waaronder in de laatste tien jaar drie complete uitvoeringen van Verdi-opera’s in het Concertgebouw, die vrijwel zonder uitzondering zeer gunstig werden ontvangen. Dat Amsterdams Opera Koor is geen weggooier, om het maar eens op z’n Amsterdams te zeggen. Het is een begrip in Nederland en de trots van Amsterdam.”

Zo, nu horen we het een keer van een ander………

Hierbij nog enige foto’s van het concert