Terugblik op onze Berlijnreis

Het koor

Het concert in de Philharmonie in  Berlijn waar we zo lang naar toe hebben gewerkt ligt helaas alweer achter ons. Helaas, omdat de tijd vanaf 17 april tot 22 april zo snel is omgevlogen en omdat het op alle fronten een fantastisch en geslaagd avontuur is geweest.
Samen met Chorvereinigung Spandau, het Sinfonie Orchester Berlin, Katharina Richter (sopraan) en Enrique Emrosio (tenor) hebben we een prachtig concert gegeven voor een enthousiast publiek. De zaal was uitverkocht. 2400 Personen hebben de moeite genomen om op 1e Paasdag naar ons te komen luisteren. Iets om trots op te zijn.
Alle organisatoren in Berlijn en in Amsterdam, alsmede IC-Productions hebben een mooi stuk werk verricht. Dat stemt ons allen blij en dankbaar. Zes dagen hard werken en genieten van Berlijn met blauwe luchten en zon, het waren dagen met een gouden randje.

Het programmaboekje

De aankondiging