Wij zoeken sponsoren/begunstigers voor ons jubileumconcert 2020

In de bijna 70 jaar van ons bestaan waren en zijn de toenmalige leden en de huidige leden niet anders gewend dat ieder jubileum of lustrum werd gevierd met een prachtig concert met solisten en orkest in de Grote Zaal van het Concertgebouw.  De laatste keer was dat in 2013.
We hadden het stoute plan opgevat om ook ons 70 jarig jubileum in het Concertgebouw te vieren.
Helaas hebben we dit idee moeten laten varen. Zo’n groots concert kan onmogelijk uitgevoerd worden zonder donaties en sponsorgelden.
Echter,  de voorwaarden om voor sponsoring in aanmerking te komen zijn
inmiddels zo veranderd dat wij daar volgens de fondsen en bedrijven niet meer aan voldoen.  Dat is voor ons heel spijtig maar ook voor u als vaste
bezoeker van onze concerten.

Dit koor is niet bij de pakken gaan neerzitten en we hebben bij de Beurs medewerkers gevonden die graag met ons meedenken en ons de kans geven om in hun Grote Zaal een prachtige uitvoering te geven van de opera l’ Elisir d’ Amore van Geatano Donizetti,met orkest en solisten.
Natuurlijk zijn wij heel blij als  er mensen/bedrijven/organisaties zijn die ons hierbij willen steunen.
De speciale bankrkening die we daarvoor hebben geopend blijft bestaan.

NL 92 INGB 0006014110
t.n.v. Amsterdams Operakoor
o.v.v. JUBILEUMCONCERT 2020

De termen sponsoren en sponsoring zijn echter begrippen die meer mogelijkheden bieden dan alleen geld doneren.

We stellen ons voor dat er particulieren en bedrijven zijn die het AOK  op andere manieren willen steunen. Denk aan giften in natura. Bijvoorbeeld bloemen voor de solisten, bloemversiering van zaal en podium of corsages voor de koorleden.
Ook zijn er mogelijkheden om de flyers, advertenties, reclamemateriaal, audio- of video-opnames, programmaboekjes of partituren te financieren, desgewenst met logo en/of naamsvermelding van de gever.

Wat zeker is: alle giften zijn meegenomen. Het spreekwoord zegt: Vele kleintjes maken een grote. We hebben dus heel veel kleintjes nodig om die ene belangrijke grote te maken.

Voor meer info kunt u  Odette van Engelen voorzitter AOK  en lid van de Commissie 2020, benaderen op mobiel: 0613853948,  of door middel van een email naar  info@operakoor.nl.

Namens de Commissie 2020, Ria Westerhout, webbeheerder.