Zal het dan toch gebeuren??

Het licht staat op groen, we mogen weer repeteren. Natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM, maar na 16 lange maanden van doodse stilte kunnen we weer beginnen.
De eerste repetitie zal zijn op woensdagavond 7 juli om 20.00 uur. Waarschijnlijk is alles nog wat onwennig, de stemmen zullen minder soepel zijn en ook het weerzien zal door alle restricties minder uitbundig zijn.
Maar dat alles is veel minder belangrijk dan het feit dat ons koor nog bestaat en dat we weer naar concerten kunnen toewerken.
Omdat het AOK er door de corona en gezondheidsperikelen van leden er niet zonder kleerscheuren vanaf is gekomen, zullen we in de komende maanden een ledenwerfactie starten.
Maar wilt u dat u stem na al die maanden weer eens gehoord wordt, waag er dan nu al een mailtje aan met uw naam en telefoonnummer dan nemen we zeker contact met u op.
Het mailadres is info@operakoor.nl.

Tot spoedig ziens.