Samen houden we ons koor sterk

Oktober 2020.
Ons koor bestaat dit jaar 70 jaar. Natuurlijk hadden we grootse plannen om dit jubileum uitgebreid te vieren met een prachtig concert plus een gezellige receptie voor eenieder die ons koor een goed hart toedraagt.

Helaas is de realiteit anders. De laatste repetitie-avond was op woensdag 11 maart, net voor de lock-down. Daarna heeft het bestuur voor de leden nog twee tuinborrels georganiseerd, natuurlijk met gepaste afstand volgens de richtlijnen van het RIVM. Bij deze gelegenheden mochten de jubilarissen van 2020 en de webbeheerder een prachtig aandenken ontvangen.

Dit koor heeft naar onze mening in de afgelopen 70 jaar bewezen dat het bestaansrecht heeft, mede door het prachtige operarepertoire dat we ten gehore brengen.

We blijven daarom met optimisme vooruitkijken. Zodra alles weer genormaliseerd is en dat gebeurt zeker, gaan we met enthousiasme beginnen aan de repetities en daarna de concerten opnieuw inplannen en uitvoeren.

Echter, door de coronaperikelen en de vaak gevorderde leeftijd hebben een aantal leden hun lidmaatschap opgezegd. Dat is spijtig maar niet geheel onlogisch. Dus zoekt u een leuke hobby en een aardige groep mensen om samen de prachtigste koorwerken uit te voeren, stuur dan een mailtje met uw naam, adres en eventueel uw telefoonnummer aan info@operakoor.nl.
Zodra de repetities weer beginnen krijgt u een uitnodiging.
Samen houden we ons koor sterk.
Verdere info vindt u op de pagina lid/projectlid.