Jubileumconcert uitgesteld tot 2022

Het Amsterdams Opera Koor zou in mei en juni 2020 vieren dat het 70 jaar bestaat. Het moest een feestelijk jubileum worden met een receptie in mei en een concertante uitvoering van L’Elisir d’Amore van Donizetti in juni. Door de coronabeperkingen zijn we gedwongen deze activiteiten uit te stellen. In eerste instantie hoopten we dat we het naar zondagmiddag 18 april 2021 zouden kunnen verschuiven. Het bestuur heeft echter in overleg met onze dirigent besloten het  jubileumconcert nogmaals te verzetten.
De reden hiervan is dat we ook nu, juli 2021, nog steeds de richtlijnen van het RIVM moeten volgen.
De nieuwe datum is nu zondag 24 april 2022. We hebben al een akkoord van de Beurs en van Het Promenade Orkest. Ook hebben vier van de vijf solisten al toegezegd.

Nog even een reminder:
De locatie blijft de Grote Zaal van de Beurs van Berlage. De grote zaal is een prachtige ruimte met 700 zitplaatsen, voldoende om alle vaste en nieuwe luisteraars/bezoeker te kunnen herbergen. Voor dit prachtige evenement zijn de navolgende solisten gecontracteerd:
Adina: Anna Balaian
Nemorino: Glen Cunningham
Dulcamara: Ashraf Sewailam
Belcore:Emmanuel Franco-Pentinga
Giannetta: Elnara Muermans Koor en solisten zullen worden begeleid door Het Promenade Orkest en het geheel staat onder leiding van onze dirigent Ago Verdonschot.

De repetities beginnen met de voorbereidingen voor ons kleine concert op 27 november in de Verrijzeniskerk.