Jubileumconcert uitgesteld tot 2021

Het Amsterdams Opera Koor zou in mei en juni 2020 vieren dat het 70 jaar bestaat. Het moest een feestelijk jubileum worden met een receptie in mei en een concertante uitvoering van L’elisir d’amore van Donizetti in juni. Door de coronabeperkingen zijn helaas we gedwongen deze activiteiten uit te stellen. Het is ons gelukt dezelfde opera met dezelfde solisten en hetzelfde orkest te verschuiven naar zondagmiddag 18 april 2021.
Nog even een reminder:
De locatie blijft de Grote Zaal van de Beurs van Berlage. De grote zaal is een prachtige ruimte met 700 zitplaatsen, voldoende om alle vaste en nieuwe luisteraars/bezoeker te kunnen herbergen.

Voor dit prachtige evenement zijn de navolgende solisten gecontracteerd:
Adina: Anna Balaian
Nemorino: Glen Cunningham
Dulcamara: Ashraf Sewailam
Belcore:Emmanuel Franco-Pentinga
Giannetta: Elnara Muermans Koor en solisten zullen worden begeleid door het Promenadeorkest en het geheel staat onder leiding van onze dirigent Ago Verdonschot.

Voor de receptie wordt nog gezocht naar een nieuwe datum.