17 juni a.s. een ode aan Giuseppe Verdi (kaartverkoop begonnen, nog een paar dagen te gaan)

Nog  een  paar dagen om kaarten te reserveren voor ons concert van zondagmiddag 17 juni 2018.
Om 16.00 uur die middag brengen we met solisten en vleugelbegeleider een concert dat geheel gewijd is aan  de grote operacomponist Giuseppe Verdi. Met recht een ode aan Verdi.
We concerteren voor de eerste keer in de Dominicuskerk, Spuistraat 12, in het hartje van Amsterdam. (De entree is in de Korte Korsjespoortsteeg). Aanvang 16.00 uur, kerk open 15.30 uur. Een prachtige aanvangstijd die u alle gelegenheid geeft om eerst Amsterdam te gaan verkennen.

Onderstaand vindt u verdere gegevens betreffende de kaartverkoop, solisten, vleugelbegeleidster en onze dirigent. En natuurlijk het programma!

De kaarten kosten  € 17,50 per stuk, inclusief een consumptie in de pauze. Er zijn geen speciale tarieven.
Belangstellenden  kunnen kaarten reserverendoor middel van deze website. klik dan aan de bovenkant van de homepage op kaartverkoop/kaarten bestellen, en anders  via info@operakoor.nl: onder vermelding van naam, voor wie de kaart(en) is/zijn, mailadres (indien dat anders is dan waarvan verstuurd wordt) en het aantal kaarten.
Wij verzoeken u de kaarten vooraf te betalen via NL92 INGB 0006014110 t.n.v. AOK Kaartverkoop.
De kaarten liggen dan voor aanvang van het concert bij de ingang van de Dominicus kerk op naam klaar. Er zijn in de kerk geen besproken plaatsen.
Natuurlijk is het ook mogelijk om de kaarten bij  via onze leden te bestellen.
En mocht u nu  niet kunnen beslissen, dan zijn er ook zondagmiddag nog kaarten te koop aan de kassa van de Dominicuskerk.

Frederik Bergman, bas-bariton (zie ook Facebook)

Reza Ranjazmay, tenor https://www.geelvinck.nl/kunstenaars/reza-ranjazmay-tenor/

Elnara Shafigullina, sopraan https://www.facebook.com/elnarashafigullina/

 

go Verdonschot, bariton en dirigent https://www.facebook.com/Agoverdonschot/

 

 

Susan Ball, pianishttps://www.facebook.com/Susan-Ball

 

 

Er zijn minstens twee goede redenen om ons concert te bezoeken, want buiten het feit dat de muziek van Giuseppe Verdi bij operaliefhebbers nog steeds top of the bill is, is ook de Dominicuskerk door zijn imposante bouw met zijn prachtige akoestiek zeker een bezoek waard.
De Dominicuskerk is een neogotisch kerkgebouw aan de Spuistraat in Amsterdam. Zij werd als rooms-katholieke Parochiekerk van Sint-Dominicus gebouwd door Pierre Cuypers en bediend door de Dominicanen. De kerk maakt thans geen deel meer uit van de Katholieke Kerk, maar wordt gebruikt door de Dominicusgemeente en verhuurd (bron:Wikipedia).
Wij zien u graag!