Terugblik op ons concert in de Dominicuskerk

Het was een feestje die zondagmiddag van 17 juni 2018. De Dominicuskerk was zo goed als uitverkocht en het publiek: We kunnen niet nalaten om het publiek te bedanken voor hun enthousiasme. Zonder koor geen concert, maar zonder publiek geen goed concert. We hebben ons gesteund gevoeld en hopen van ganser harte dat u diezelfde steun geeft bij ons volgende concert op 1 december a.s., waarschijnlijk in de  Noorderkerk.  Maar daarvan wordt u tijdig op de hoogte gesteld.
Natuurlijk mogen bij alle lofbetuigingen ook de solisten niet ongenoemd blijven. Ze waren in topvorm. Elnara, Reza, Frederik en Susan als vleugelbegeleidster, we waren blij met jullie. Dank daarvoor. En Ago, prachtig zingend  als solist en als altijd onze  rots in de branding als dirigent, haalde het beste uit ons allemaal. We hebben genoten.